“Slika žene” – digitalna izložba i foto natječaj povodom Dana žena

Foto-kino klub Đakovo i Gradski odbor za ravnopravnost spolova, povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, objavljuje Natječaj za sudjelovanje na Facebook izložbi fotografija na temu »Slika žene«. Rok za prijem fotografija je nedjelja, 3. 3.2024. godine.
Na natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni građani, neovisno o spolu. Primaju se crno-bijele i fotografije u boji. Tema izložbe je žena u svakodnevnom životu te može prikazivati sve aspekte života žene. Žena ne mora nužno biti jedini subjekt fotografiji, ali kao tema mora dominirati na fotografiji. Potrebno je izbjegavati fotografije s obiteljskih okupljanja i slično. Natječaj nije ocjenjivačkog, već revijalnog tipa. Svaki autor može sudjelovati s jednom do maksimalno tri fotografije. Organizatori izložbe odabrat će fotografije za objavu ovisno o broju prijava. Radujemo se vašoj kreativnosti!
Fotografije će biti objavljene 8.3.2024. na Facebook stranici Foto-kino kluba Đakovo

https://www.facebook.com/fkkdjakovo

PRIJAVA I OZNAČAVANJE:
Radovi se mogu prijaviti i poslati isključivo u elektroničkom obliku, putem e-maila na adresu: fkk.djakovo@gmail.com s naznakom „za foto-natječaj „Slika žene”.
Naziv fotografije treba sačinjavati prezime, ime autora i naziv fotografije.
prezime_ime_naziv fotografije.jpg
Fotografije trebaju biti u JPG formatu, rezolucije 300 dpi.
Sudionici natječaja sudjelovanjem potvrđuju autentičnost fotografije te odgovara za njezin sadržaj. Osobe s fotografije moraju biti upoznate da će fotografije biti javno objavljene. Fotografije ne smiju narušavati osobna prava te biti uvredljive. Autori slanjem fotografija organizatorima daju pravo korištenja fotografija čime organizator jamči da time neće biti povrijeđena autorska prava autora.
Žene su snažne, pametne, lijepe i odvažne. Kolegice, majke, borci, uzori – ponekad i sve u jednom.

Posted in Fotografija, Vijesti