22. izložba fotografija autora Osječko – baranjske županije

Vlatka Berc – Venexia

U četvrtak, 17. studenoga 2022. u Galeriji „Kat“ Kulturnog centra Osijek otvorena je 22. izložba fotografija autora iz Osječko-baranjske županije. Tradicionalno okupljanje najboljih fotografa naše županije u organizaciji Fotokluba Osijek i Zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije konačno je dobilo i reprezentativan izložbeni prostor.

Stručni žiri u sastavu: Valentina Radoš (viša kustosica Muzeja likovnih umjetnosti), Jasmina Gorjanski ( majstor fotografije Hrvatskog fotosaveza i EFIAP) i Marin Topić (član ULUPUHa i majstor fotografije), je odabrao 28 fotografija. Izložba će biti u Osijeku do kraja prosinca a tada kreće na put po mjestima županije.

Foto – kino klub Đakovo ima u planu ugostiti ovu izložbu tijekom 2023. godine. Motiv za to, osim naravno vrhunskih fotografija, je i redovno sudjelovanje naših članova na ovoj popularnoj izložbi. Na ovogodišnjoj 22. izložbi primljeni su radovi: Sandre Drmić, Silvije Butković, Slobodana Balića, Suzane Prnjat, Vlatke Berc i Željka Germovšeka.

Posted in Fotografija, Vijesti