44. Revija hrvatskog filmskog i video stvaralaštva ( 23. – 25.11.2012. )

 

U organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Foto kino kluba Đakovo, u našem gradu će se 23. – 25.11.2012. održati 44. revija hrvatskog filmskog i video stvaralaštva. To je godišnja priredba na kojoj se prikazuju najnovija filmska i video ostvarenja autora iz Republike Hrvatske i autora, hrvatskih državljana koji djeluju u inozemstvu.

Zainteresirani autori mogu detaljnije informacije naći na stranicama Hrvatskog filmskog saveza: http://www.hfs.hr/hfs/festival_761_home.asp

 

Zato Vas pozivamo da svoje ideje pretočite u pokretne slike, a nama ih pokažete na velikom platnu. Bila bi nam neizmjerna čast ugostiti Vas u našemu gradu. Nadamo da ćete svojim prisustvom uveličati ovo događanje i tako biti poticaj za svaki idući festival svim našim sugrađanima i filmašima iz zemlje.

Naš je cilj ovim festivalom stvoriti kreativnu i opuštenu atmosferu za razmjenu ideja i jedinstveno i prepoznatljivo mjesto susreta s filmskom industrijom koja oživljava različite običaje i kulturu. Želimo da budete naši gosti i razmijenite s nama Vaše ideje i iskustva, a svoj boravak u Đakovu pretvorite u kratki i ugodni odmor.

Srdačno vas očekujemo u nadi da će posjet Đakovu doprinijeti nastanku zanimljivih i novih ideja i djela.

 

Posted in Film, Vijesti